Megkezdődött a visszaszámlálás!

VIII. Esztári Lecsófesztivál

 

Téged is vár Esztár, a lecsó fővárosa!

Hetedik alkalommal rendezzük meg Esztár községeben ezt a különleges és családias hangulatú, nagyon kulturált gasztronómiai élmény-eseményt, ahol 7 fesztiválhelyszínen 30 fellépő, 50 kiállító, közel 100 főzőcsapat és több mint 200 szervező garantálja az elmaradhatatlan és komplex lecsóélményt!

A Lecsófesztivál látogatottsága évről-évre növekszik! A hatodik lecsófesztiválon több mint 18.000 látogató volt kíváncsi programjainkra. Főleg családok és jól szituált 18 év feletti párok látogatták a fesztivált, és vitték jóhírét rendezvényünknek!

Immár hetedik alkalommal töltjük a meg a lecsós üstöt, és ez lesz az első alkalom, hogy három napos lesz a fesztivál. Idén is sok programmal készülünk, még több helyszínünk lesz, még több látnivaló biztosítja a lecsóélményt. Idén sem maradhat el a gigalecsó Benke Laci bácsival, a főzőverseny és a fellépők sora, valamint a számtalan kísérő program.

Napijegy: 1000 Ft/fő, 6 év alattiaknak Ingyenes!

 Az 1000 Ft-os belépőjegy igazából jelképes hozzájárulás minden látogató részéről, hiszen egy rendkívül sokszínű, fergeteges forgatagba csöppenhet idén is, ahol mindenki talál érdekes látnivalót, elfoglaltságot és valódi fesztivál élményt. Ne feledjük, hogy idén is lesz gigalecsó, amiért idén sem kérünk pénzt, de lehetőséget biztosítunk arra, hogy az ételért cserébe adományt ajánlhasson fel bárki, amit természetesen ebben az évben is teljes egészében jótékony célra fordítunk! 
 Mindenkit szeretettel várunk a VII. Esztári Lecsófesztiválon!

PROGRAMOK

Idén is remek programokkal, nagyszerű előadókkal, és új fesztivál helyszínekkel is készülünk! A tervezett programok és helyszínek listáját hamarosan közzétesszük!

Részletek

SZÁLLÁS

Válogass a rendelkezésre álló szálláslehetőségek között! Ne feledd korlátozott számban ingyenes camping lehetőséggel is várunk, ha szeretnél a lecsó illatára ébredni.

Részletek

FŐZŐVERSENY

Az induló csapatok feladata, hogy a helyszínen bográcsos lecsót készítsenek, az étel a lecsónak bármilyen változata lehet. A rendezők az asztalt, 2 padot, tűzifát (20 kg), tűztálcát biztosítanak.

Részletek

KIÁLLÍTÓK

Várjuk azon kézművesek és vásárosok jelentkezését, akik termékeik értékesítésével rendezvényünket színesíteni tudják. Minden vásárosnak rendelkeznie kell a szükséges engedélyekkel.

Részletek

Legfrissebb hírek

Támogatóink

 
Ezúton is köszönjük partnereinknek a támogatást, hiszen az ő segítségük nélkül nem valósulhatott volna meg rendezvényünk:
Benke Laci bácsi - Olimpiai bajnok, mesterszakács, mestercukrász

Laci bácsi garantálja a fantasztikus ízeket

Mindig kitörő örömmel veszek részt olyan rendezvényeken, melyek a magyaros ételek és a gasztronómia széles körben történő megismertetését tűzik ki célul. Az Esztári Lecsófesztiválra már visszajárok, célunk 2019-ben sem lehet más, mint közösen elkészíteni a világ egyik legnagyobb lecsóját! Szeretettel várjuk!

Benke László Olimpiai bajnok, mesterszakács, mestercukrász
Tetejére