Megkezdődött a visszaszámlálás!

VIII. Esztári Lecsófesztivál

 

Téged is vár Esztár, a lecsó fővárosa!

Nyolcadik alkalommal rendezzük meg Esztár községeben ezt a különleges és családias hangulatú, nagyon kulturált gasztronómiai élmény-eseményt, ahol idén már 12 fesztiválhelyszínen 50 fellépő, 60 kiállító, 70 főzőcsapat és több mint 200 szervező garantálja az elmaradhatatlan és komplex lecsóélményt!

A Lecsófesztivál látogatottsága évről-évre növekszik! A hetedik lecsófesztiválon több mint 20.000 látogató volt kíváncsi programjainkra. Főleg családok és jól szituált 18 év feletti párok látogatták a fesztivált, és vitték jóhírét rendezvényünknek!

Immár nyolcadik alkalommal töltjük a meg a lecsós üstöt, és ez lesz a második alkalom, hogy három napos lesz a fesztivál. Idén is sok programmal készülünk, még több helyszínünk lesz, még több látnivaló biztosítja az egyedülálló lecsóhatást. Idén sem maradhat el a gigalecsó, bár idén sajnos Benke Laci bácsi már csak a mennyei lecsós üst mellől fűszerezi derűs emlékével az esztári lecsót.

Napijegy: 3000 Ft/fő, 12 év alattiaknak Ingyenes!

Korlátozott számban még lehetőség van "Lézi börd" bérletet venni ami a három napra 9.000 Ft helyett csupán 6.500 Ft-ba kerül
         ÉRDEMES RÁREPÜLNI!
A bérletek a www.oneticket.hu oldalon vásárolhatóak meg!

 Az idei 3000 Ft-os belépőjegy  elsőre talán soknak tűnhet, főleg a korábbi évek belépő áraihoz képest, de ez még mindig csak egy "jelképes" hozzájárulás minden látogató részéről, hiszen egy rendkívül sokszínű, fergeteges forgatagba csöppennek idén is a vendégeink. Mindenki talál érdekes látnivalót, elfoglaltságot és valódi fesztivál élményt. Azt gondoljuk, hogy nem kell magyarázkodnunk az idei jegyárak miatt, hiszen mindenki érzékeli, hogy óriási léptékben növekszik mindennek az ára, kiváltképp az előadók és az egyéb jelentősen megnövekedett költségek indokolják az emelést. Újdonság, hogy idén nem 6 hanem 12 éves korig lehet ingyenesen látogatni a rendezvényt. Ne feledjük, hogy idén is lesz gigalecsó, amiért most sem kérünk pénzt, de lehetőséget biztosítunk arra, hogy az ételért cserébe adományt ajánlhasson fel bárki, amit természetesen ebben az évben is teljes egészében jótékony célra fordítunk! 
 Mindenkit szeretettel várunk a VIII. Esztári Lecsófesztiválon!

PROGRAMOK

Idén is remek programokkal, nagyszerű előadókkal, és új fesztivál helyszínekkel is készülünk! A tervezett programok és helyszínek listáját hamarosan közzétesszük!

Részletek

SZÁLLÁS

Válogass a rendelkezésre álló szálláslehetőségek között! Ne feledd korlátozott számban ingyenes camping lehetőséggel is várunk, ha szeretnél a lecsó illatára ébredni.

Részletek

FŐZŐVERSENY

Az induló csapatok feladata, hogy a helyszínen bográcsos lecsót készítsenek, az étel a lecsónak bármilyen változata lehet. A rendezők az asztalt, 2 padot, tűzifát (20 kg), tűztálcát biztosítanak.

Részletek

KIÁLLÍTÓK

Várjuk azon kézművesek és vásárosok jelentkezését, akik termékeik értékesítésével rendezvényünket színesíteni tudják. Minden vásárosnak rendelkeznie kell a szükséges engedélyekkel.

Részletek

Támogatóink

 
Ezúton is köszönjük partnereinknek a támogatást, hiszen az ő segítségük nélkül nem valósulhatott volna meg rendezvényünk:
Benke Laci bácsi - Olimpiai bajnok, mesterszakács, mestercukrász

Eddig Laci bácsi garantálta a fantasztikus ízeket!

Tőle fájó szívvel búcsúztunk, de emléke és a tőle tanult fortélyok továbbra is garanciát jelentenek a remek ízekre!

Tetejére