Nem mindenapi programmal bővült tavaly a fesztivál, ugyanis akinek kedve és párja volt, az igazi las vegasi stílusban köthetett esküvőt. A frigyeket természetesen személyesen ELVIS szentesítette. A nagy sikerre való tekintettel természetesen idén is vár mindenkit a lecsókápolna.

Az élet legszebb pillanatait gyermekeink adják vidám, boldog nevetésükkel. Izgalmas, vidám és aktív játéklehetőséget biztosítunk a kicsiknek csúszdás légvár, gyermek körhinta, trambulin és kisvonat. Halk zene, gyermekek kacagása, felnőttek csodálkozása, nagymamák ámulása közepette biztosan találkozunk.
Ki ne próbálta volna még a vidámparkok egyik legnépszerűbb játékát, a dodzsemet? Sokunknak ez volt az első autós élménye a szőnyegen tologatott kiskocsikat leszámítva. Az sem baj, ha ütközünk, igazi vagánynak érezhetjük magunkat benne.
A paintball XXI. század legújabb, természetben űzhető taktikai extrémsportja, ahol két csapat egymás ellen feladatokat old meg, különböző pályákon. A játék lényege, hogy a paintball fegyverekből kijövő festékgolyókkal próbálják a résztvevők az ellenfelet megjelölni és kiejteni a játékból. Ez is egy mozgás, ráadásul izgalmas is szóval, aki még nem kezdte el a mozgást, annak itt az ideje!
Az VI. Lecsófesztivál szokásához híven sátorozási lehetőséget  is kínál a fesztiváltól 300 méterre, de csak saját sátorral vehető igénybe.  A sátorhelyek száma korlátozott, így kérünk mindenkit, hogy igényét időben jelezze legkésőbb augusztus 20.-ig. A tisztálkodási lehetőség szintén biztosított a vendégeinknek. A Camping területre való belépés csak az adott karszalaggal érvényes. A sátorozók őrizetlenül hagyott személyes tárgyaiért felelősséget nem vállalunk.
Fergeteges szórakozás a quadozás, túrázási lehetőség áll a kalandvágyok rendelkezésére napközben a lecsófesztiválon. Ha lenne kedve kipróbálni milyen érzés úttalan utakon túrázni akkor a quadot önnek találták ki.
Nem lenne igazi a lecsófesztivál a különleges ételek kóstolója nélkül. Tavaly már nagy sikert aratott a lecsóstarja, lecsóscsülök, a francia lecsó és a többi lecsósított étel. Idén is jobbnál jobb lecsós ételek várják a vendégeket.

Támogatóink

 
Ezúton is köszönjük partnereinknek a támogatást, hiszen az ő segítségük nélkül nem valósulhatott volna meg rendezvényünk:
Go to top