-A fesztiválozókat ezen a helyszínen, olyan civil szervezetek várják, akiknek tevékenysége színes, változatos: Egészséges életmódra nevelés, szemléletformálás, önfejlesztés, környezetvédelem, ifjúság, kultúra, művelődés.
-Ha kemencés ételek, akkor Öcsi bácsi kemencés udvara, ahol frissen sült pogácsa és kenyérlángos várja azokat, akik szeretnének belekóstolni az igazi falusi ízekbe.
Az idei évben sem fognak unatkozni a gyermekudvarba betérő gyerekek. Ezúttal kalózkalandra hívjuk kis látogatóinkat, akik számos kaland során aranyfityingeket szerezhetnek, melyeket aztán kalózkincsekre válthatnak be.
Czár Lajos sok éves hagyományápoló munkájának gyümölcseként udvara nem átlagos hangulatú, az egész udvar a természet és a hagyományok szeretetéről árulkodik. Idén először a fesztivál látogatóinak is betekintést enged világába.
Mint minden évben, így 2018-ban is más stílussal várunk titeket. Tavaly dizájnban a hölgyeknek kedvezünk. Hódoltunk a 60' -as évek bohém divatjának! #Provence#Báj#Virág#Romantika.
Az idei meglepetés rövidesen kiderül!!!!
Augusztus végén a forgatag közepén nagyon jól tud esni egy finom rosé fröccs, főleg ha kemencés udvarban falatoztunk valami finomságot.  A Takler pince borsora garantálja, hogy mindenki talál kedvére való nedűt.
Eddig minden alkalommal kinyitotta kapuit a Lecsó fesztivál ideje alatt az Esztári Református templom. Sok ember nézhette meg a templomtoronyból a csodálatos kilátást a „lecsó fővárosára” idén sem lesz ez másképp. A délután folyamán nem csak a kilátót lehet megnézni hanem, bővül egy koncerttel is, amit a Dixie Kings of Hungary zenekar biztosít.
Vásársorunkon látogatóink kedvükre válgathatnak a legváltozatosabb portékák között, lesz itt minden! A kézművestermékektől a finom falatokig széles kínálat várja az érdeklődőket.

Támogatóink

 
Ezúton is köszönjük partnereinknek a támogatást, hiszen az ő segítségük nélkül nem valósulhatott volna meg rendezvényünk:
Go to top