Házirend

HÁZIREND

Belépés a rendezvény területére:

-A jegy akkor jogosítja Önt a rendezvényre történő belépésre, ha elfogadja a rendezvény házirendjét, általános szerződési feltételeit és a biztonsági rendszabályait, valamint tudomásul veszi, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik.

-Az elővételben megvásárolt belépőjegyeket belépéskor karszalagra cseréljük. A karszalagot (bérlet, ill. napi) az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklón kell viselni. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a Rendezvény területén folyamatosan ellenőrzik. A forgalomba kerülő hamis jegyekért a rendező nem vállal felelősséget!

Jegyinformációk

-A Fesztivál Napijegy a Rendezvény területén való tartózkodásra másnap reggel 9:00 óráig jogosít Ezalatt a kemping területén is tartózkodhat a látogató. Amennyiben a belépőjegy/karszalag lejár, de még szívesen maradna a látogató a Rendezvény területén vásárolhat újabb karszalagot. Ha érvénytelen a karszalag, köteles elhagyni a Rendezvény területét!

-A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A SÉRÜLT – elvágott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. – KARSZALAG ÉRVÉNYTELEN!
-A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk.
-A megrongálódott, elveszett karszalagot nem váltjuk vissza és nem cseréljük.

-6. életévüket még nem töltött gyermekek a rendezvény területére ingyenesen bemehetnek.
-Gyermekek 12 éves kor alatt csak felnőtt kísérővel vehetnek részt az eseményen!

-A látogató a jegyvásárlással hozzájárul a Rendezvény videó- és képfelvételeiben történő jelenéshez.

Parkolási és kempingezési szabályok:

-A parkolás és a kempingezés kizárólag a szervezők által kijelölt területen lehetséges, érkezési sorrendben. Előzetes területfoglalásra nincs lehetőség! A tiltott területen parkolót, amennyiben a tulajdonos a második felszólításra sem parkolja át a járművét – a szervezők elszállítatják. A tiltott helyen kempingezőket – második felszólítás után – a szervezők a rendezvény területéről kikísérik és a karszalagjukat eltávolítják.

Rendezvény területére be nem hozható tárgyak:

1.     Közbiztonságra különösen veszélyes eszközök:

A 175/2003. ( X.28.) Korm. Rendelet szabályozza a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök körét.

-Ennek figyelembevételével a rendezvényekre nem hozható be (elvételre kerülnek, eljárást vonnak maguk után): az olyan szúró- vagy vágóeszköz, amelynek szúróhosszúsága vagy vágó éle a 8 cm-t meghaladja, dobócsillag, rugóskés, szúró- vagy vágóeszközt, vagy testi sérülés okozására alkalmas egyéb tárgyat kilövő készülék (íj, számszeríj, francia kés, szigonypuska, parittya, csúzli), jellegzetesen ütés céljára használható és az ütés erejét, hatását növelő eszköz (pl. Ólmosbot, bokszer), lánccal vagy egyéb hajlékony anyaggal összekapcsolt botok, nehezékek, másokat öntudatlanná vagy védekezésre képtelenné tevő vegyi anyagok, gázok, sprayk, (pl. gázspray, paprika spray), olyan eszköz, mely az utánzás jellege és méretarányos kivitelezése miatt megtévesztésre alkalmas módon hasonlít a lőfegyverre (lőfegyverutánzat), olyan eszköz, mely elektromos feszültség útján védekezésre képtelen állapot előidézésére alkalmas (sokkoló), zárszerkezetek illegális kinyitására vagy feltörésére szolgáló eszközök.

     2.  Tiltott eszközök, tárgyak:

sűrített levegővel vagy szén-dioxiddal működő fegyverek,  gázfegyver, jelzőpisztoly, rajtpisztoly, hegyes végű, vagy éles szélű tárgyak (pl.: jégvágó, fejsze, balta, sniccer), kéziszerszámok (pl. feszítővas, fúrógép, véső, csavarhúzó, kalapács), sérülés okozására felhasználható tompa eszközök (pl. baseballütő), robbanóanyagok, pirotechnikai eszközök, kábítószer, vagy egyéb jogszabályokban rögzített pszichoaktív szerek.

     3.   Egyéb eszközök, tárgyak:

dohányáru (kereskedelmi mennyiségben),szeszesital (kereskedelmi mennyiségben),  gázpalack, gázégő, gázmelegítő, üveg, esernyő, 1 m-t meghaladó merev rúd, cső (pl. zászlórúd), gyúlékony anyagok, és gyújtó eszközök, házi kedvencek.
A beléptetés során ruházat- és csomagátvizsgálást, valamint szúrópróbaszerű kábítószer ellenőrzést végez a biztonsági szolgálat. Az összes vitás kérdésben a biztonsági szolgálat helyi vezetője dönt.

Tiltott tevékenységek a rendezvényen:

nem kijelölt helyen történő fürdőzés, tűzgyújtás, crow surfing, wall of death és minden olyan egyéni és csoportos tevékenység mely mások szórakozását vagy testi épségét zavarja vagy veszélyezteti, tiltott vagy elzárt területen történő sátrazás, természetkárosító tevékenység végzése, graffitizés, vagy egyéb rongálás, rendezvény látogatása szeszesital vagy kábítószer, és egyéb bódító szer hatása alatt, dohányozni vagy nyílt lángot használni zárt programhelyszíneken és sátrakban, engedély nélkül motorkerékpárral és gépjárművel történő belépés, a rendezvény területén mások testi épségét veszélyeztető közlekedési magatartás. A fenti tevékenységek hatósági és kártérítési eljárást valamint, a rendezvény területéről történő kitiltást vonnak maguk után.

A rendezvény területén is be kell tartani a KRESZ szabályait!

-Tilos ittas állapotban gépjárművet vezetni! A törvényi előírásoknak megfelelően tilos zárt közösségi térben (sátor, étkező stb.) dohányozni!
-A rendezők nem vállalnak felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben okozott károkért, amennyiben azok a résztvevők felelőtlen magatartásából erednek.
-A jegy átvételével egyidejűleg Ön elfogadja, hogy amennyiben olyan képfelvétel készül, amelyen Ön is látható, azzal kapcsolatban semmilyen követeléssel nem léphet fel sem a rendezőkkel, sem a felvétel készítőivel, sem annak jogos felhasználóival szemben.
-Észrevételeivel, panaszaival és ötleteivel az információs pultnál és a vevőszolgálat munkatársaihoz fordulhat. Kérjük, a talált tárgyakat az információs sátornál adja le, elveszett tárgyait ugyanitt keresse!

Kérjük, fokozottan vigyázzanak a természeti értékekre, és ne szemeteljenek!

Jó szórakozást kíván a rendezőség!

Támogatóink

 
Ezúton is köszönjük partnereinknek a támogatást, hiszen az ő segítségük nélkül nem valósulhatott volna meg rendezvényünk:
Go to top