Aînceput numărătoarea inversă!

FESTIVALUL TOCĂNIȚEI DE LEGUME LA A VI-a EDIȚIE

 

ȘI PE TINE TE AȘTEAPTĂ ESZTÁR, CAPITALA TOCĂNIȚEI DE LEGUME!

În comuna Esztár va fi organizată ce de-a V-a ediție a acestui eveniment gastronomic, în condiții civilizate și care se dorește a fi o experiență deosebit de plăcută pentru întreaga familie, și care se va desfășura în 7 locații, cu 20 de artiști, 50 de expozanți, aproximativ 100 echipe concurente care vor găti tocănița de legume, și nu în ultimul rând, mai mult de 200 organizatori vor garanta experiența culinară unică și complexă.

Numărul celor ce vizitează Festivalul Tocăniței de Legume crește de la an la an! La cea de-a patra ediție de anul trecut numărul participanților a fost de peste 15.000 de oameni. Vizitatorii care duc mai departe renumele acestui festival au fost în primul rând familiile și perechi de peste 18 ani.

Pentru a cincea oară vom prepara tocănița de legume în căldare, iar în acest an vom avea din nou festival de două zile. Și acum ne pregătim cu multe programe, vom avea și locații într-un număr mai mare, dorind să asigurăm experiența gastronomică de neuitat. Nici de această dată nu va putea lipsi mega tocănița de legume cu Laci Bácsi, concursul de gătit și seria interminabilă a artiștilor, și desigur restul programelor însoțitoare.

Napijegy: 500 Ft/fő, 6 év alattiaknak Ingyenes!

Anul acesta, pentru prima dată vom avea bilet de intrare, dar suma percepută, din câte se vede, nu se axează pe profit, cât pentru asigurarea dezvoltării calitative a festivalului. Biletul de 500 forinți este mai degrabă o contribuție simbolică a fiecărui participant, căci, și în acest an va putea ajunge în mijlocul unor programe diversificate, unde fiecare va putea găsi ceva deosebit și în primul rând experiență adevărată de festival. Să nu uităm că, și în acest an va fi mega tocănița de legume, pentru care nici de această dată nu vom percepe nici un ban. Vă așteptăm cu mult drag la cea de-a 5-a ediție a Festivalului Tocăniței de Legume din Esztár!

PROGRAME

Idén is remek programokkal, nagyszerű előadókkal, és új fesztivál helyszínekkel is készülünk! A tervezett programok és helyszínek listáját hamarosan közzétesszük!

Detalii

CAZARE

Válogass a rendelkezésre álló szálláslehetőségek között! Ne feledd korlátozott számban ingyenes camping lehetőséggel is várunk, ha szeretnél a lecsó illatára ébredni.

Detalii

CONCURSUL DE GĂTIT

Az induló csapatok feladata, hogy a helyszínen bográcsos lecsót készítsenek, az étel a lecsónak bármilyen változata lehet. A rendezők az asztalt, 2 padot, tűzifát (20 kg), tűztálcát biztosítanak.

Detalii

KIÁLLÍTÓK

Várjuk azon kézművesek és vásárosok jelentkezését, akik termékeik értékesítésével rendezvényünket színesíteni tudják. Minden vásárosnak rendelkeznie kell a szükséges engedélyekkel.

Detalii

Támogatóink

 
Ezúton is köszönjük partnereinknek a támogatást, hiszen az ő segítségük nélkül nem valósulhatott volna meg rendezvényünk:
Benke Laci bácsi - Olimpiai bajnok, mesterszakács, mestercukrász

Laci bácsi garantálja a fantasztikus ízeket

Mindig kitörő örömmel veszek részt olyan rendezvényeken, melyek a magyaros ételek és a gasztronómia széles körben történő megismertetését tűzik ki célul. Az Esztári Lecsófesztiválra már visszajárok, célunk 2016-ban sem lehet más, mint közösen elkészíteni a világ legnagyobb lecsóját! Szeretettel várjuk!

Benke László Campion Olimpic, Masterchef, Maestru Cofetar
Go to top