Esztárban és a környéken sok oldalú emberként ismert Cseh Lajost, a szombat esti szerepében is sokan ismerik, ugyanis retró partival készül minden érdeklődőnek.
A Fever Dance Team formáció egy show- műsorokat előadó tánccsoport . A jókedvű természetünknek köszönhetően jókedvet varázsolunk a színpadra és nézőink lelkébe.
A Johnny Cash életéről készült játékfilmről kapta a nevét a zenekar. Nyolc év alatt négy lemezt adtak ki, a 2016-os album tavaly aranylemez lett.
A Bürkös zenekar muzsikája 1998-ban csendült fel először Nagykállóban. A zenekar alapítói fontosnak tartották szűkebb hazájuk, a Nyírség folklórjának széles körű megismerését, gyűjtését és továbbítását. Ma már Magyarország több néptáncegyüttesének kísérőzenekaraként dolgoznak, mindemellett önálló koncertműsorokkal örvendeztetik meg a hazai és külföldi hallgatóságot. A Lecsófesztiválra is igazi, jóféle fülbemászó muzsikával készülnek.
Az Agyagbanda egy olyan miskolci zenekar, amely moldvai, mulatós és régizenét játszik, így egészen különböző műfajokban, helyszíneken és rendezvényeken lehet találkozni velük.
A P. Mobil 1985 végén felfüggesztette működését. Ezután a basszusgitáros Kékesi László pedig 1987 után megalakította a Bencsik Sándor Emlékzenekart, amely főképp P. Mobil-dalokat játszott. A dobos kezdetben az ugyancsak ex-P. Mobil-tag Pálmai Zoltán volt, akit Döme Dezső váltott. 1994-ben a P. Mobil visszatért, ettől kezdve Tunyogi, Kékesi és Sárvári párhuzamosan játszottak a két zenekarban, sőt, egy időre Döme Dezső is P. Mobil-tag lett, éppen arra alapozva, hogy volt rutinja a dalok játszásában.1996 végén Tunyogit és Kékesit kitették a P. Mobilból, ezután a Tunyogi Bandre alapozva létrejött a Tunyogi Rock Band (TRB), a dobos pedig az előző évben az Eddából távozó, az 1980-as években a P. Mobilt is megjárt Donászy Tibor lett. Innentől kezdve saját szerzemények és stúdióalbumok is készültek , a legismertebbek: A tegnap itthagyott, Boszorkányrepülés, Öregesen, Szárnyakon szédülő. Mellettük P. Mobil-dalok is műsoron maradtak a koncerteken, valamint Závodi miatt játszottak néhány dalt a Piramistól is. A Cs.Í.T. és az Időgép zenekarok fellépésein vendégszerepelve tért vissza a színpadra, utóbbi együttes tagjaival egy ideig játszottak együtt. Tartós visszatérésre a következő évben került sor.

Támogatóink

 
Ezúton is köszönjük partnereinknek a támogatást, hiszen az ő segítségük nélkül nem valósulhatott volna meg rendezvényünk:
Tetejére