Gyermekkorában hat évig trombitált. 1989-ben Dömötör Sándorral megalapította a Soho Party nevű együttest, mely a hazai dance műfaj egyik úttörőjévé vált. 1996-ban megalapította saját lemezkiadó cégét, az Oxigen Music-ot, mely saját, illetve vendég dj-k lemezeit adja ki.
A cég 2000-ben a Sony Music Hungary része lett, majd független kiadóként dolgozott tovább. 2005-ben kiegészült a kizárólag a nemzetközi zenei piacra dolgozó Dancemania Recordings labellel. Pályafutása során több ismert magyar dance-, illetve house-előadóval is együttműködött. Ezek közül a legfontosabb:

* Dömötör Sándor (Soho Party)
* Betty Love (dalszöveg, zene)
* Brunner Zsolt (Náksi vs. Brunner formáció)
* Pa-Dö-Dő együttes (zene)

2002-től Brunner Zsolttal együtt a Náksi vs. Brunner páros a Budapest Parádé hivatalos himnuszának készítője. Az elkészült BP Parádé himnuszok címe, és éve:

* 2006: A hetedik
* 2005: Mindenki!
* 2004: Budapest száll!
* 2003: Csak 1 nap van
* 2002: Nézz az ég felé!

A Náksi vs. Brunner páros rendszeresen turnézik Magyarországon, és a Kárpát-medence magyarok lakta vidékeinek diszkóiban. Budapesten rendszeresen fellépnek az egyik legnagyobb fővárosi diszkóban, a Bank Dance Hallban.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tovább a kategóriában:

Támogatóink

 
Ezúton is köszönjük partnereinknek a támogatást, hiszen az ő segítségük nélkül nem valósulhatott volna meg rendezvényünk:
Tetejére