Napjaink egyik legsikeresebb magyar könnyűzenei produkciója, az néhány fiatal barátságából, és egy máig emlegetett szilveszteri bulival kezdődött, hogy produkciójukkal emlékezetessé tegyék az óévbúcsúztatót.
Az első fellépésen (1990-et írtunk ekkor), a tagok véleménye szerint borzalmas csépelés folyt, de a hangulat és az ováció ennek ellenére sem maradt el. Az első nagylemez, a FETRENGÉS megszületése: (1994) Újpesten, egy ideig a Machine Mouse próbahelyén lett lehetősége a csapatnak a további dalok begyakorlására és a paródiák elkészítésére. A Riff-Röff klub baráti társaságához tartozva érkezett a felkérés: koncert a BKV Thököly úti Művelődési Házában. Második nagylemez: A CSILLAGOK HÁBOROGNAK 1995-1996. Az első nagylemez sikere után jóval tudatosabb készülődés előzte meg a második korong megjelenését.  A zenekar már az első nagylemez idején is a saját lábára állt és nem engedte meg, hogy mások, kívülállók szóljanak bele a produkciók megalkotásába.
Nem először lépnek fel nálunk, reméljük most is a megszokott színvonalat hozzák számunkra.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tovább a kategóriában:

Támogatóink

 
Ezúton is köszönjük partnereinknek a támogatást, hiszen az ő segítségük nélkül nem valósulhatott volna meg rendezvényünk:
Tetejére