Fergeteges bulira készülhetünk szombaton a Delta buliján, saját dalaikon kívül a legjobb buli slágereket is hallhatjuk tőlük.
Arra már a zenekar tagjai sem emlékeznek, hogy miért pont a Delta nevet kapta a formáció, azt mondják, sok ötletet gyűjtöttek össze, végül ez maradt rajtuk. – Az elején még furán hangzott, de azóta megbarátkoztunk vele, később megszerettük, ma pedig már semmi pénzért nem válnánk meg tőle. Az alapító Szabó Peti mellett így ma az énekes Gombkötő Ildi, a baszszusgitáros Olasz Ádám, a gitáros Böröcz Roland, a billentyűs Szalai Balázs és a dobos Pete Krisztián alkotja a Deltát. A kohéziót a barátság jelenti, tűzbe tennék a kezüket egymásért, de a közös élmények is erősítik az összetartást. Élményből pedig rengeteg van, az általában hajnali négy óráig tartó bulik után rendszeresen végiglátogatják a kis falusi kocsmákat, de arra is volt már példa, hogy egy idegen háznál, disznóölésen találták magukat. Ádám, Balázs és Peti hatalmas partiarcok, ők képesek akár 48 órán át ébren maradni úgy, hogy közben lenyomunk két bulit is – sorolta a dobos. – A legnehezebb helyzetben Ildi van, neki ugyanis nemcsak a marhulásainkat kell elviselnie, hanem időnként azzal is kénytelen szembesülni, hogy ottalvós a buli.
Szabó Peti szerint induláskor egyetlen cél lebegett a szemük előtt, úgy akartak szórakoztatni, hogy közben ők is jól érezzék magukat. Az együttes varázsa valójában ma is ebben rejlik, a színpadon uralkodó jókedv sugárzik át a közönségre. Miután mindannyian más ízlésűek vagyunk, ezért a repertoárunk is többféle stílusból áll össze. A Delta sikerének a titka talán éppen ezekben a kontrasztos váltásokban rejlik, mi képesek vagyunk arra, hogy a buli hangulatának megfelelően egy rockdal után akár egy D.J.-produkció révén megismert számmal jöjjünk elő.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tovább a kategóriában:

Támogatóink

 
Ezúton is köszönjük partnereinknek a támogatást, hiszen az ő segítségük nélkül nem valósulhatott volna meg rendezvényünk:
Tetejére