A gyöngyösi Rico hosszú évek óta jelen van a rapzenében, videói milliós nézettségeket értek el. A műfaj sok sztárjaival voltak közös számai: Essemm és BeerSeeWalk. Művésztársa Miss Mood, a szintén gyöngyösi énekesnő, először 2014-ben hallattunk tőle dalokkal a videómegosztókon. Az utóbbi időben közös fellépésekkel örvendeztetik meg rajongóikat, ahogyan teszik, majd a Lecsófesztiválon is csütörtök este.
Talán nem is kell nagyon bemutatkoznom, hisz sokat buliztunk már együtt, a 90-es évek elején. Számos bulim volt Esztárban, Kismarjában és a környéken, majd az igazi áttörést a Pocsaji sörkert nyitása hozta, ahol rezidens lettem.
Az együttest 2010-ben alapította a Kistehén Tánczenekar négy korábbi tagja. Első lemezük 2010-ben jelent meg Cirkusz címmel. A zenekar rengeteg koncerten szerepel azóta is.
Szívesen látott, keresett vendég-előadó, számtalan fellépéssel a háta mögött, aki már külföldön is többször bizonyította tehetségét. Gyakran lép fel Románia,Szlovákia klubjaiban sőt Ausztriában és Szerbiában is megfordult már.
Republic 1990-ben alakult EMeRTon-díjas magyar rockegyüttes.
Minden évben hagyományosan március 15-én tartották a nagykoncertjüket, az első ilyen alkalom 1996-ban a Budapest Sportcsarnokban volt.[2] 
Demeter Mihály több mint három éve utazik a rap szakmájában. Ezalatt az idő alatt eszméletlen sikereket ért el, hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet. Leggyakrabban G.w.M közreműködésével készít zenét. Legújabb albumjának szerzeményeit szaporán dobja föl Youtube-ra; a korong neve pedig F¤ck with Missh Music
A „Parno Graszt“ Romani fogalom, jelentése „Fehér ló“ (a fehér szín a tisztaság jelképe a ló a szabadságé). A „Parno Graszt“ együttest 1987-ben alapították. Úgy magyarul, mint Romani nyelven énekelnek, egy dalban is cserélik a nyelvet, vagy egyszerre énekelnek mindkét nyelven.
A mulatós műfaj egyik legismertebb előadója Kocsis Janika szombaton lép a Lecsófesztivál színpadjára. Sok-sok fellépéssel a háta mögött szuper hangulatú bulira számíthatunk tőle. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből érkezik hozzánk, hogy a legjobb slágerekkel szórakoztasson mindenkit.
Fergeteges bulira készülhetünk szombaton a Delta buliján, saját dalaikon kívül a legjobb buli slágereket is hallhatjuk tőlük.
A Rokkó Brothers a Nagy család zenekara. Az egyetlen olyan előadó csapat, melynek valamely tagja a kezdetektől színesíti a lecsófesztivált. Immáron 7.éve lépnek fel nálunk. Szombaton napközben a Resti kocsmában este a Berettyó-Party színpadon várják a bulizni vágyókat. Szinte minden zenei stílusban képviseltetik magukat, rendszeres fellépői lagziknak, báloknak, falunapoknak. Lecsóra igazi vidéki mulató varázslására kértük fel őket.
Napjaink egyik legsikeresebb magyar könnyűzenei produkciója, az néhány fiatal barátságából, és egy máig emlegetett szilveszteri bulival kezdődött, hogy produkciójukkal emlékezetessé tegyék az óévbúcsúztatót.

Támogatóink

 
Ezúton is köszönjük partnereinknek a támogatást, hiszen az ő segítségük nélkül nem valósulhatott volna meg rendezvényünk:
Tetejére