A Kowalsky meg a Vega Magyarország egyik legkedveltebb zenekara. Az 1999 óta aktív banda a tanulságos, mégis egyszerűen érthető dalszövegeivel és fülbemászó dallamaival minden korosztály kedvence.
Horváth Károly, ismertebb nevén Charlie, Liszt-díjas magyar énekes, könnyűzenész, a rock, jazz, blues, funky jellegzetes rekedt hangú előadóművésze. Eredetileg balett táncosnak készült, később még színészként is feltűnt, és színházban is szerepelt. Székesfehérvári gimnazista évei során alapította első rockegyüttesét.
Ki ne ismerné a Jég dupla whiskyvel vagy a Könnyű álmot hozzon az éj című dalokat, péntek este együtt dalolhatjuk Charlie-val egy csodálatos koncerten.
Az együttest 2010-ben alapította a Kistehén Tánczenekar négy korábbi tagja. Első lemezük 2010-ben jelent meg Cirkusz címmel. A zenekar rengeteg koncerten szerepel azóta is.
1994-ben egy új arc jelenik meg a magyar könnyűzene palettáján! 
Ezt egy életen át kell játszani. Egy videó klip, egy szabadság érzés, valami más született. A klipet Herendi Gábor és csapata készítette, a mai napig az egyik legjobban sikerült magyar alkotásként tartják számon. Tamás első szóló albuma hatalmas sikert hozott. Platina lemez, slágerlista 1. hely, rengeteg fellépés, koncert, TV, rádió, újság de ő megmaradt olyannak amilyennek megismerték: maximalista előadónak,a ki minden koncertjén 100C°-on ég. Nyáron sok-sok koncert és fellépés vár Tamásra, többek között Esztárban a Lecsófesztiválon is.
(Fotó: TV2)
2003-ban jelentkezett a TV2 Megasztár című műsorának első szériájába. Több döntőn is továbbjutott, de a 9. helyen végül kiesett. 2006-ban megjelent az első albuma a Sugarloaf nevű zenekarral. 
A zenekar 2013 májusában alakult Gyergyószentmiklóson, több éve együtt zenélő zenészek közreműködésével. A zenekar nevét a Bagossy testvérpár - Bagossy Norbert (gitár/ének) és Bagossy László (basszusgitár/vokál) - családneve ihlette, hozzájuk csatlakoztak zenésztársaik, Bartis Szilárd (dobok), Tatár Attila (gitárok, vokál) és Kozma Zsombor (hegedű, harmónika, billentyűk).
A Johnny Cash életéről készült játékfilmről kapta a nevét a zenekar. Nyolc év alatt négy lemezt adtak ki, a 2016-os album tavaly aranylemez lett.
Szívesen látott, keresett vendég-előadó, számtalan fellépéssel a háta mögött, aki már külföldön is többször bizonyította tehetségét. Gyakran lép fel Románia,Szlovákia klubjaiban sőt Ausztriában és Szerbiában is megfordult már.
A Bürkös zenekar muzsikája 1998-ban csendült fel először Nagykállóban. A zenekar alapítói fontosnak tartották szűkebb hazájuk, a Nyírség folklórjának széles körű megismerését, gyűjtését és továbbítását. Ma már Magyarország több néptáncegyüttesének kísérőzenekaraként dolgoznak, mindemellett önálló koncertműsorokkal örvendeztetik meg a hazai és külföldi hallgatóságot. A Lecsófesztiválra is igazi, jóféle fülbemászó muzsikával készülnek.
Napjaink egyik legsikeresebb magyar könnyűzenei produkciója, az néhány fiatal barátságából, és egy máig emlegetett szilveszteri bulival kezdődött, hogy produkciójukkal emlékezetessé tegyék az óévbúcsúztatót.
Republic 1990-ben alakult EMeRTon-díjas magyar rockegyüttes.
Minden évben hagyományosan március 15-én tartották a nagykoncertjüket, az első ilyen alkalom 1996-ban a Budapest Sportcsarnokban volt.[2] 
Gyermekkorában hat évig trombitált. 1989-ben Dömötör Sándorral megalapította a Soho Party nevű együttest, mely a hazai dance műfaj egyik úttörőjévé vált. 1996-ban megalapította saját lemezkiadó cégét, az Oxigen Music-ot, mely saját, illetve vendég dj-k lemezeit adja ki.
Demeter Mihály több mint három éve utazik a rap szakmájában. Ezalatt az idő alatt eszméletlen sikereket ért el, hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet. Leggyakrabban G.w.M közreműködésével készít zenét. Legújabb albumjának szerzeményeit szaporán dobja föl Youtube-ra; a korong neve pedig F¤ck with Missh Music
A „Parno Graszt“ Romani fogalom, jelentése „Fehér ló“ (a fehér szín a tisztaság jelképe a ló a szabadságé). A „Parno Graszt“ együttest 1987-ben alapították. Úgy magyarul, mint Romani nyelven énekelnek, egy dalban is cserélik a nyelvet, vagy egyszerre énekelnek mindkét nyelven.
A mulatós műfaj egyik legismertebb előadója Kocsis Janika szombaton lép a Lecsófesztivál színpadjára. Sok-sok fellépéssel a háta mögött szuper hangulatú bulira számíthatunk tőle. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből érkezik hozzánk, hogy a legjobb slágerekkel szórakoztasson mindenkit.
Fergeteges bulira készülhetünk szombaton a Delta buliján, saját dalaikon kívül a legjobb buli slágereket is hallhatjuk tőlük.
Opitz Barbi 2016-ban jelentkezett az X-Faktorba, amelyet végül megnyert, úgy, hogy a verseny alatt egyszer sem párbajozott. Mi sem párbajra hívjuk, inkább egy szuper fellépést várunk tőle a szombati napunkon.
Már 4 éves kora óta énekesnő szeretet volna lenni, ez a vágya teljesült és napjainkig az egyik legismertebb énekesnő Magyarországon. A dalait rengetegen tudják kívülről, reméljük sokan fogják vele énekelni péntek este a fesztiválon.
Rózsás Viktória, már kislánykora óra énekesnő szeretet volna lenni. 14 évesen egy kisvárosi tehetségkutató verseny után indult a fellépések sora. Több féle stílusban is képviselteti magát, ez alkalommal a gyerekeknek fog interaktív zenés műsorral kedveskedni.
Ki ne próbálta volna még a vidámparkok egyik legnépszerűbb játékát, a dodzsemet? Sokunknak ez volt az első autós élménye a szőnyegen tologatott kiskocsikat leszámítva. Az sem baj, ha ütközünk, igazi vagánynak érezhetjük magunkat benne.
A paintball XXI. század legújabb, természetben űzhető taktikai extrémsportja, ahol két csapat egymás ellen feladatokat old meg, különböző pályákon. A játék lényege, hogy a paintball fegyverekből kijövő festékgolyókkal próbálják a résztvevők az ellenfelet megjelölni és kiejteni a játékból. Ez is egy mozgás, ráadásul izgalmas is szóval, aki még nem kezdte el a mozgást, annak itt az ideje!
Az Agyagbanda egy olyan miskolci zenekar, amely moldvai, mulatós és régizenét játszik, így egészen különböző műfajokban, helyszíneken és rendezvényeken lehet találkozni velük.
Az VI. Lecsófesztivál szokásához híven sátorozási lehetőséget  is kínál a fesztiváltól 300 méterre, de csak saját sátorral vehető igénybe.  A sátorhelyek száma korlátozott, így kérünk mindenkit, hogy igényét időben jelezze legkésőbb augusztus 20.-ig. A tisztálkodási lehetőség szintén biztosított a vendégeinknek. A Camping területre való belépés csak az adott karszalaggal érvényes. A sátorozók őrizetlenül hagyott személyes tárgyaiért felelősséget nem vállalunk.
Karrierje kezdetén rádió- és tv-műszerész volt. Ezután a Fővárosi Művelődési Ház Magnósklubjának alapító tagja volt, előadóművészi működési engedéllyel. 1976–1981 között külsős-, majd 1981–2002 között a Magyar Rádió (MR) zenei szerkesztő munkatársa volt.
Nem mindenapi programmal bővült tavaly a fesztivál, ugyanis akinek kedves és párja volt igazi las vegasi stílusban köthetett esküvőt. A frigyeket természetesen személyesen ELVIS szentesítette. A nagy sikerre való tekintettel természetesen idén is vár mindenkit a lecsókápolna.

Fergeteges szórakozás a quadozás, túrázási lehetőség áll a kalandvágyok rendelkezésére napközben a lecsófesztiválon. Ha lenne kedve kipróbálni milyen érzés úttalan utakon túrázni akkor a quadot önnek találták ki.
Az élet legszebb pillanatait gyermekeink adják vidám, boldog nevetésükkel. Izgalmas, vidám és aktív játéklehetőséget biztosítunk a kicsiknek csúszdás légvár, gyermek körhinta, trambulin és kisvonat. Halk zene, gyermekek kacagása, felnőttek csodálkozása, nagymamák ámulása közepette biztosan találkozunk.
Nem lenne igazi a lecsófesztivál a különleges ételek kóstolója nélkül. Tavaly már nagy sikert aratott a lecsóstarja, lecsóscsülök, a francia lecsó és a többi lecsósított étel. Idén is jobbnál jobb lecsós ételek várják a vendégeket.

Támogatóink

 
Ezúton is köszönjük partnereinknek a támogatást, hiszen az ő segítségük nélkül nem valósulhatott volna meg rendezvényünk:
Tetejére