Történetünk

Hetedik alkalommal rendezzük meg Esztár községeben ezt a különleges és családias hangulatú, nagyon kulturált gasztronómiai élmény-eseményt, ahol 7 fesztiválhelyszínen 20 fellépő, 50 kiállító, közel 100 főzőcsapat és több mint 200 szervező garantálja az elmaradhatatlan és komplex lecsóélményt!

A Lecsófesztivál látogatottsága évről-évre növekszik! A hatodik lecsófesztiválon 18.000 látogató volt kíváncsi programjainkra. Főleg családok és jól szituált 18 év feletti párok látogatták a fesztivált, és vitték jóhírét rendezvényünknek!

Immár hetedik alkalommal töltjük a meg a lecsós üstöt, és ez lesz az első alkalom, hogy három napos lesz a fesztivál. Idén is sok programmal készülünk, még több helyszínünk lesz, még több látnivaló biztosítja a lecsóélményt. Idén sem maradhat el a gigalecsó Benke Laci bácsival, a főzőverseny és a fellépők sora, valamint a számtalan kísérő program.

A rendezvényen idén is szedünk belépődíjat, aminek mértékéből jól látható, hogy nem a profit a fő cél, hanem a fesztivál színvonalának folyamatos fejlesztése. Az 1000 Ft-os belépőjegy igazából jelképes hozzájárulás minden látogató részéről, hiszen egy rendkívül sokszínű, fergeteges forgatagba csöppenhet idén is, ahol mindenki talál érdekes látnivalót, elfoglaltságot és valódi fesztivál élményt. Ne feledjük, hogy idén is lesz gigalecsó, amiért idén sem kérünk pénzt, de lehetőséget biztosítunk arra, hogy az ételért cserébe adományt ajánlhasson fel bárki, amit természetesen ebben az évben is teljes egészében jótékony célra fordítunk!

Mindenkit szeretettel várunk a VII. Esztári Lecsófesztiválon!Támogatóink

 
Ezúton is köszönjük partnereinknek a támogatást, hiszen az ő segítségük nélkül nem valósulhatott volna meg rendezvényünk:
Tetejére